Jump to content
Sign in to follow this  

Android S5 Phone Fails To Connect To Sheff Forum?

Recommended Posts

I can connect to all other websites that I have tried  . About 2 days ago I started getting  error messages, saying that the site was not safe. This is happening all the time now with the phone, and also affecting the Samsung tablet device (Android) most of the time. 

 

It is very frustrating as I cannot establish whether it is the devices, or some aspect of this website. 

If anyone can help, that would be great-it's doing my head in 😀. Thanks . 

https://ibb.co/bvLFCnm

 

https://ibb.co/SRLGFJg

 

 

Edited by Janus
Typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you checked the url? It should be https. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is something wrong with the url isn't there.

 

This is the display from the tablet device.

 

https://ibb.co/2Y1ZRjC

 

 

Edited by Janus

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just typed it in to the browser  one  character at a time. When I enter it, it reverts to that last "fake" screenshot. It displsys a red S and the black triangle. I don't know what (or who 🤔) is causing the issue??

 

 

Edited by Janus

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't like the certificate. What browser is it using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chrome browser. Also tried basic google browser. 

I have managed to log in on the tablet this morning  via Chrome. I don't know if the issue will be  present the next time I log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you installed all app and phone updates? Certificate issues could be related to missing phone updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, always updating apps. I seem to be able to get on the forum in the wee hours but not in daytime. No problem now on the way towards midnight. Very strange. No issue with any other website thus far. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 30/10/2021 at 00:30, Janus said:

Yes, always updating apps. I seem to be able to get on the forum in the wee hours but not in daytime. No problem now on the way towards midnight. Very strange. No issue with any other website thus far. 

I get the same now and again on my Android phone (Sony). Started about 2 weeks ago but not every time I log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's interesting Longcol.

Are you using  BB  to connect or your phone's data?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 02/11/2021 at 23:56, Janus said:

That's interesting Longcol.

Are you using  BB  to connect or your phone's data?

WiFi Broadband in rural France.

 

Had it happen 3 times today after a week or so of no problems.

 

Thinking about today - phone failed to connect to WiFi at a supermarket (probably a very weak signal as sat on bench outside) - showed wifi available, connected to wifi but no internet.

 

When I got home sat right next to wifi box still not connecting - then when it did got the "not safe" message. Re-booted phone and worked fine.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still having issues logging in.

 

https://ibb.co/p2gJ4B2

This was actually ME logging in, in Rotherham. NOT London. :huh:

Edited by Janus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.