Jump to content


Sheffield Peregrin Falcons 2020

Recommended Posts

It was fine to start with, but I haven't been able to see the cameras for weeks now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both cameras working 2 chicks at far end and 1 adult on watch.

PC, tablet a Mac all working

 

Try and update or change software

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Annie Bynnol said:

Both cameras working 2 chicks at far end and 1 adult on watch.

PC, tablet a Mac all working

 

Try and update or change software

 

Same here.

 

Tested it on

 

Windows PC with Chrome

Android tablet/phone using Chrome

iMac using Safari

 

As of now (10:06) Adult on perch, chicks in view at the back corner. It might be worth checking any browser addons blocking things.

Edited by zach

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks all for getting back to me. zach can you tell me how I check browser addons. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, alan p said:

Thanks all for getting back to me. zach can you tell me how I check browser addons. Thanks.

Which Operating System and browser are you using? Normally there's options on the top right of the browser windows, from there, look in settings/extensions (or addons)

 

People have said that using Microsoft Edge has caused problems.

 

https://www.sheffieldforum.co.uk/topic/471894-sheffield-peregrine-falcons-2020/

 

Edited by zach

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello zach I use google chrome on my Samsung tablet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I  just checked again on my tablet (Huawei M5) running Android 9 on Chrome with no addons. No issues at all.

 

My phone is Android 10 (Samsung) also with Chrome, no issues on that either.

 

How old is the tablet and what version of Android? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ve never had any problems , it did go off line this week but that was only to ring the chicks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its a Galaxy tab 2016, Android 8.1.0. SM-T580. I don't have a problem with any other site. Alan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure Alan. A tablet of that age shouldn't have problems with it. Have you rooted the tablet and added anything via that method?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello zach no I haven't done anything to the tablet to be honest I wouldn't know where to start😊 I was going to ask how do I check for the addons.  Alan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't use them on my phone/tablet. I've found most don't work, or don't work the way I want. It might be worth trying another browser from the store. Only a few minutes to test and can be deleted just as easy if it doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.