Jump to content

Quotes missing..

Recommended Posts

Is there a problem with the quote function on the forum...I can't see any text in posts that have been quoted..the boxes are there but they are empty...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is there a problem with the quote function on the forum...I can't see any text in posts that have been quoted..the boxes are there but they are empty...

 

Seems to work for me... One quote box seems not to work, the other does...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seems to work for me... One quote box seems not to work, the other does...

 

I can't see my quote in your post even though you've quoted it..the box is there with my name but no text... :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be in your settings.... All quotes, inc your last, are ok here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Might be in your settings.... All quotes, inc your last, are ok here.

 

Maybe, but it just seemed to happen all of a sudden..one minute they were there.the next thread I looked at they'd gone...didn't change any settings in between..oh well maybe a restart of Chrome will do it...

 

...Yep that's sorted it...strange...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.