Jump to content

Forum being flakey in Chrome? blank pages?


Recommended Posts

Anyone else having issues with the forum? I keep having to refresh pages as they are not loading, the majority of the page stays blank.

 

It's not just at home, it's also at work.

 

I cleared some cookies at home and shall try here but is anyone else having problems?

 

 

?

Link to comment
Share on other sites

I know I probably shouldn't do this but... :lol:

 

People have been telling me for ages to download Chrome and use it instead of IE, and now Chrome users are having problems?! PMSL! LMAO! And did I mention, LOL?!

Link to comment
Share on other sites

I know I probably shouldn't do this but... :lol:

 

People have been telling me for ages to download Chrome and use it instead of IE, and now Chrome users are having problems?! PMSL! LMAO! And did I mention, LOL?!

 

Rich, if anyone else came out with such crap you would be hassling the mods demanding they were banned.

 

Its not only in Chrome Rich, its the same problem you've been posting about in the feedback section for days.

 

Oh dear, getting a bit carried away eh Rich? Typed before thinking did we?

 

 

:hihi::hihi:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.