Jump to content

regblind

Members
  • Content Count

    211
  • Joined

  • Last visited

About regblind

  • Rank
    Registered User

Personal Information

  • Location
    Sheffield S4
  • Interests
    Crown green bowling
  • Occupation
    Retired Registered blind

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. How do I check channels and is it somethink I can do or does talktalk do it at there end.
  2. Tried that but still the same
  3. Hi. I live in a semi detached house,myself and next door are both with talktalk and have the same routers. I pick up WiFi all round the house on my iPad connecting to my router but my mobile phone will not show my router but shows next doors and I can connect to there’s with no problem. This also applies to my desk top computer wirelessly. Why am I getting this ? Please can you help and come up with a solution. We get on with our next door and this is why we have there log on details .
  4. Where is the settings button on the forum page got no menu at all. Doing this on my ipad
  5. How do I get the private inbox up can’t seem to find it ,all forum layout has changed? Using my iPad now. Before everything was down the left hand side but not now can’t find it
  6. Yes that is what happens. No writing or anything then after ages desktop appears. I did go to the update assistant and t did a very large download after which I get a windows help and Sapporo page. I always thought update was done ortomatic. A little better this morning but still took 25 mins. Is it poss Ghozer for you to send me your tel no to my inbox as it’s more easy to explain over pone than write Alan
  7. Yes that is what happens. No writing or anything then after ages desktop appears. I did go to the update assistant and t did a very large download after which I get a windows help and Sapporo page. I always thought update was done ortomatic. A little better this morning but still took 25 mins. Is it poss Ghozer for you to send me your tel no to my inbox as it’s more easy to explain over pone than write Alan
  8. Switched on this morning took 1 hour 5 mins before screen came to life. Running windows 10 home version10.0.17134 build 17134. I checked free space on drives also went to updates .all up to date. I shut the comp down then restarted it within a couple of mins and it’s starts as it should. Only seems to take a long time to load when been switched off for a few hours
  9. For some reason my desktop Comp is taking up to 30 to 40 mins to load. I am running win 10. Is somethink on the way out? I have gone into where it shows what will load on startup and set this to minimal things but no different. I have noticed I don’t get the writing on the screen what I used to get on first starting. Another thing the screen seem to be pulsating as if it’s trying to start. Eventually it does load. I am a pensioner and only no how to use a computer but not the nitty gritty of what goes on in the box. I will try anything you sugest. I am also reg blind (tunnel vision) so please give me time to try things Alan
  10. Please where has the job section gone on the forum?
  11. Is this church bottom of Crist church Rd
  12. I would say she was born in approx year 1943 or 4
  13. Like to know how Joyce is going on. Lived on Montfort Rd Pitsmoor in the late fifties, had a brother called Brian.
  14. Think I have now sorted it. I did a reset ,I googled it on my iPad and reloaded everything after and it now seems ok and much faster, Thankyou for all your input over th last 2 weeks.
  15. Browsing is ok with findoo but is it safe?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.