Sheffield Forum

Is it safe to disable Nero filter check at start-up?

Home > General > Computer & Tech Chat

Reply To Topic
 
Thread Tools Search this Thread
12-05-2007, 09:39   #1
TeaFan
Registered User
TeaFan's Avatar
 
Joined: Dec 2005
Location: beyond the Ultraworld
Total Posts: 4,296
Hiya,

I'm using CCleaner to minimise the number of programs in the startup menu. Is it safe to remove nero filter check from the startup menu? I've been trawling the web to find out what it does, but no success.

ta
_______
"It would be commercially unacceptable to include a statement that efficacy had not been demonstrated, as this would undermine the profile of paroxetine." - GlaxoSmithKline internal memo
  Reply With Quote
12-05-2007, 10:01   #2
Beakerzoid
TV & Film Geek
Beakerzoid's Avatar
 
Joined: Feb 2005
Location: Lower Manor
Total Posts: 4,472
Yes you can disable it. It is a tool that checks for driver issues and attempts to resolve them. If Nero is running fine on your machine, then disable this. If you install new hardware, activate it again to check for issues.

A great site to use for deciding what to disable and what to keep is http://www.answersthatwork.com/Taskl...s/tasklist.htm
_______
http://www.facebook.com/filmfileuk - My film reviews Facebook page
  Reply With Quote
13-05-2007, 21:37   #3
TeaFan
Registered User
TeaFan's Avatar
 
Joined: Dec 2005
Location: beyond the Ultraworld
Total Posts: 4,296
Thank you!
_______
"It would be commercially unacceptable to include a statement that efficacy had not been demonstrated, as this would undermine the profile of paroxetine." - GlaxoSmithKline internal memo
  Reply With Quote
Reply To Topic

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT. The time now is 10:44.
POSTS ON THIS FORUM ARE NOT ACTIVELY MONITORED
Click "Report Post" under any post which may breach our terms of use.
©2002-2014 Sheffield Forum | Powered by vBulletin ©2014